Indkvartering
Der er mulighed for at overnatte i deleværelser (2-, 3- og 4-sengsværelser) i shelter (12 pladser) og i hængekøjer. Derudover har Naturstyrelsen en teltplads over for Vingsted Centret, hvor du kan slå et telt op. Man kan desværre ikke booke plads på teltpladsen på forhånd, så hvis du ønsker at sove i telt, sørger vi for en nødløsning, hvis hele teltpladsen mod forventning skulle være fuldt besat, når du ankommer. Der vil være adgang til toilet og bad på Vingsted Centret for deltagere, som sover udendørs.

Forplejning
Forplejning er vegetarisk. I tilmeldingen beder vi dig oplyse ønsker i forhold til vegansk og/eller allergivenlig kost.

Til og fra Vingsted Centret
Repræsentantskabsmødet og DN's Grønne Landsmøde bliver afholdt på Vingsted Centret, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten. Kommer du i bil, er der gratis parkering på din P-plads.

DN tilbyder shuttle-service fra Vejle Station til Vingsted Centret fredag ​​den 26. april, kl. 14:40 og lørdag den 27. april, kl. 9:15. Der vil ligeledes være shuttle-service fra Vingsted Centret til Vejle Station søndag eftermiddag, når repræsentantskabsmødet er afsluttet.

Hvis du har brug for offentlig transport fra Vingsted Centret på andre tidspunkter, kan du benytte flextrafik fra Sydtrafik. Det kræver oprettelse af profil og skal bestilles senest en tid før afhentning. Læs mere hende

Disse udgifter dækker
Som deltager kan du få transportudgifter dækket svarende til en togbillet på DSB Standard, uanset hvilken transportform man vælger.

Hvis du kører i bil og tager en anden mødedeltager med, kan du få refunderet dine kørselsudgifter. Det gælder kun, hvis den samlede transport er billigere end med offentlig transport.

> Link til rejsefusionsskemaet

Du bestiller selv din rejse
Deltagere, der får refunderet deres rejse, arrangerer og betaler selv rejsen og sender derpå kvitteringen på mail til sekretariatets bogholderi okon@dn.dk .

Skriv projektnummeret 2260, dit navn og kontonummer på kvitteringen. Så overføre beløbet til din konto.

Mødematerialer
Den 12. april modtager DN's delegerede en mail med et link til mødematerialet i digital form.

Gå til tilmelding

Spørgsmål rettes til:

  • Sonja Marita Poulsen, 31 19 32 66, smp@dn.dk (overnatning, tilmelding, forplejning)
  • Rikke Friis Højland, rfh@dn.dk 60 24 64 70 (repræsentantskabsmøde, dagsorden og referat)
  • Bente Bækgaard, bente@dn.dk, 31 27 20 76 (Grønt Landsmøde)