Tag med til DN’s Grønne Landsmøde 2024
Vil du være med til at sætte natur, miljø og klima på dagsordenen over en weekend sammen med frivillige, aktive, repræsentantskabsmedlemmer og ansatte i DN? Fredag den 26. april til søndag den 28. april afholder Danmarks Naturfredningsforening endnu en gang Grønt Landsmøde i Vingsted Centret ved Vejle.

Hvad er DN’s Grønne Landsmøde?
DN’s Grønne Landsmøde er et møde hvor frivillige, repræsentantskabsmedlemmer og ansatte i DN mødes for at få nye perspektiver på natur, klima og miljø, tilegne sig færdigheder, som kan bruges i naturen og lære nye mennesker at kende. Landsmødet byder på masser af oplæg, workshops, debat og socialt samvær omkring de grønne dagsordner og aktiviteter, der binder DN sammen. Landsmødet bliver afholdt i Vingsted Centret ved Vejle, og aktiviteterne vil så vidt muligt tage udgangspunkt i den skønne natur omkring centret.

Mød op, når du kan
Landsmødet begynder officielt lørdag den 27. april kl. 10:00, men du kan allerede møde op fredag eftermiddag fra kl. 15:00, hvor der vil være uformelle aktiviteter. Mødet slutter søndag den 28. april kl. 15:00. Du er velkommen til at deltage hele weekenden, men der er også mulighed for blot at deltage fra lørdag-søndag, hele lørdag eller hele søndag. Du oplyser i tilmeldingen, hvornår du deltager.

Hvem kan deltage?
Frivillige, netværksmedlemmer, repræsentantskabsmedlemmer og ansatte kan tilmelde sig DN’s Grønne Landsmøde. Man behøver ikke at være bestyrelsesmedlem i en lokalafdeling for at være med.

Hvad koster det at være med?
Det er gratis for alle at deltage. Alle deltagere bliver indlogeret på deleværelse, dvs. sammen med 1, 2 eller 3 andre deltagere. (Man kan ønske værelseskammerater i tilmeldingen). Vi har færre pladser i værelser på Vingsted Centret fra fredag til lørdag end lørdag til søndag. De bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet. Der vil herefter være mulighed for at overnatte i fælles sovesal fredag til lørdag.

Du kan også deltage på Frilufts-vilkår. Det betyder, at du overnatter i shelter/telt/hængekøje og selv medbringer udstyret hertil. Du vil blive belønnet for dette valg med et termokrus fra DN's webshop.

Shelter- og teltpladser ligger tæt på Vingsted Centret, og deltagere, der overnatter her, har adgang til toilet- badefaciliteter på centret.

Hvad er på programmet?
Weekendens program vil bestå af sideløbende oplæg, debat, workshops og aktiviteter, der relaterer sig til natur, klima og miljø. Man vælger selv, hvad man vil deltage i. Søndag den 28. april afholder vi DN's repræsentantskabsmøde, hvor man gerne må deltage, selvom man ikke er medlem af repræsentantskabet, dog uden tale- og stemmeret. Repræsentanter fra DN-netværk har taleret. Vi regner med at have det fulde program tilgængeligt i slutningen af februar. Du kan se programmet her. Vi sender besked til dig, når det bliver muligt at tilmelde sig de enkelte programpunkter.

Alt det praktiske - læs her om indkvartering, transport og tilmelding

Kontakt
Har du spørgsmål? Så kontakt udviklingskonsulent Bente Bækgaard på bente@dn.dk eller 31 27 20 76

Kom i Grønt Landsmøde-stemning med denne film fra Grønt Landsmøde 2023.