Podio er DN's digitale mødested. Her kan alle frivillige aktive i afdelinger finde myndighedernes afgørelser og ikke mindst dele viden, synspunkter og oplevelser med hinanden i afdelingen eller i et netværk.

På disse sider kan du få gode råd til, hvordan du bruger Podio. Har du et konkret spørgsmål eller brug for hjælp, så send en mail til podio@dn.dk.

Kontakt os for at få en invitation
Adgang til en afdelings Podioarbejdsrum får man, hvis man er med i bestyrelsen - kontakt din formand, hvis du skal have adgang og bed ham sende en anmodning til podio@dn.dk med angivelse af navn, email og afdeling på den, der skal have adgang.

Hvis du er medlem af et netværk, kan du få adgang til netværkets Podio-arbejdsrum. Et netværk fungerer kun gennem Podio. Søg om medlemskab af et netværk og adgang til Podio-arbejdsrummet her: DNs netværk

Problemer med browser?
Podio virker med Internet Explorer 11+, Google Chrome 50+ og Firefox 50+, Safari 7.0+, men dårligt i tidligere versioner, som ikke længere supporteres. Man kan opleve, at sager ikke kan åbnes, at sagerne slet ikke kommer frem eller at man ikke kan skrive en kommentar. Firmaet bag Podio har optimeret deres program til Google Chrome og Internet Explorer 10+.

Mulighed for tilpasning af arbejdsrum
En af fordelene ved Podio er, at man kan tilrette arbejdsrummene, så de passer bedre til den enkelte afdelings behov. Man kan fx få et ekstra menupunkt til at samle mødereferater og andre mødedokumenter, eller man kan få et særskilt menupunkt til forskellige arbejdsgrupper. Skriv til podio@dn.dk og fortæl om dine ønsker, så ser vi, om vi kan opfylde dem.

Hvis afdelingen ikke ønsker at bruge Podio, kan I få sendt afgørelserne til afdelingens mailboks - send en mail til podio@dn.dk og oplys om dette.