Hvordan skal nyhedsbrev laves?

Nyhedsbrevet sættes op i et webprogram, der hedder Campaign Monitor. Heri har vi lavet 4 forskellige skabeloner, som du frit kan vælge imellem, afhængig af hvordan du vil have nyhedsbrevet til at se ud - og hvad du har at fortælle.

Der er rimeligt let at bruge programmet, men vi har alligevel lavet en lille vejledning:

Se trin for trin vejledning til det nye nyhedsbrev her

Når nyhedsbrevet er færdigt, kan I selv sende nyhedsbrevet ud til dem, der ønsker at modtage det. På sigt bliver det fast sendt ud til alle DN-medlemmer i din kommune, som har opgivet en e-mail-adresse.

Hvordan får jeg adgang til det nye nyhedsbrevsystem?

Du får en individuel adgang til jeres nyhedsbrev. Benyt formularen på www.dn.dk/lokalsupport og bed om adgang til systemet.

Hvor ofte?

Det er med nyhedsbreve som med vinterfodring af fugle. Når I først har besluttet jer for at ville sende lokale nyhedsbreve ud, er det vigtigt, at I gør det kontinuerligt. Der ligger en forpligtelse, når I først går i gang med at udsende nyhedsbreve. Det er fint, hvis I som minimum kan sende et nyhedsbrev en gang i kvartalet - også gerne oftere.

Hvor meget?

Meget lange nyhedsbreve er ikke læsevenlige på nettet. Skriv hellere korte tekster, som klart fortæller, hvad nyheden handler om og som linker videre til jeres hjemmeside, hvor I kan skrive mere information til læseren.
Sådan skriver du det gode nyhedsbrev

Hvem modtager nyhedsbrevet?

Sekretariatet genererer jævnligt et udtræk fra DN's medlemssystem af afdelingens medlemmer og sender nyhedsbrevet til de eksisterende mailadresser. Nye læsere kan også tilmelde sig på jeres lokale hjemmeside og på dn.dk. Alle kan tilmelde sig nyhedsbrevet - også dem, der ikke er medlemmer af DN. Man tilmelder sig på http://lokalenyhedsbreve.dn.dk

alt
Anders Vogel
Lokal kommunikationsrådgiver

HJÆLP TIL KOMMUNIKATIONEN

Har du en kommunikationsopgave, du gerne vil have hjælp til? Kontakt Lokal kommunikation:

Journalistik, debatindlæg, pressemeddelelser:
kontakt Anders Vogel, 31 19 32 11, anders@dn.dk

Du kan også få hjælp til foldere, roll-ups, plakater og andet synlighedsmateriale.