Bestillinger af materialer, på nær udstillinger, sker i DNs webshop.

For at kunne bestille som DN frivillig skal du bruge et DN login. Og fortælle os du gerne vil bestille materialer. Skriv til din organisationskonsulent så giver vi dig rettigheder til at bestille frivillig materialer i webshoppen.

DN-loginnet er det samme du bruger til eks. indtastning af arrangementer. Har du ikke et, kan oprette det her: https://www.dn.dk/mit-dn/opret-profil/

Login på webshoppen for at bestille materialer

Når du er logget ind, kan du bestille materialer som frivillig

Bestilling af materialer via DNs webshop

  • Du skal bruge dit DN login
  • Det er samme login du bruger til indtastning af arrangementer.
  • Fortæl os, du gerne vil bruge dit DN login til at bestille i webshoppen. Skriv til Sophie på sol@dn.dk
  • Har du ikke et login, kan du oprette det her
  • Når du er klar med login og har fortalt os du vil bruge det til at bestille materialer, logger du ind på forsiden af webshoppen (klik på login i højre hjørne)
  • Derefter kommer en ny kategori frem, der hedder Frivillig, hvor du kan bestille det din afdeling har brug for.

DN pjecer digitalt

DNs pjecer og publikationer kan du hente digitalt her


DN-udstillinger du kan bestille

DN ligger inde med forskellige udstillinger og aktivitetskasser, som kan bestilles af DN's frivillige aktive til brug ved forskellige typer arrangementer. Læs om udstillingerne og bestil en, hvis du har brug for det.

Udstillingerne sendes ud med en PostNord/fragtmand og skal sendes tilbage til Masnedøgade 20, 2100 København Ø, hurtigst muligt efter brug.

Udstillingen er pakket i 2 kasser og kræver et areal på ca. 5x3 meter, men kan også stilles på større areal. Den kan ikke tåle at stå udendørs.

Bestil DN-udstillingerne ved at kontakte Peter Laurents på peter@dn.dk


DN-udstilling (3 plancher)

Generelt om DNs arbejde. Egnet til lille udstilling om DN-afdelingens arbejde. Kan stå på fx biblioteker, rådhuse, storcentre.

Bestil DN-udstillingerne ved at kontakte Peter Laurents på peter@dn.dk


Naturkuffert

Skal du lave en udstilling eller aktivitet ved vand, skov eller eng, så lån Naturkufferten. Den indeholder forskellige bestemmelsesduge, en dyrespors-dug med tilhørende quiz samt diverse materiale, så I har en lille udstilling.

Bestil Naturkufferten ved at kontakte Peter Laurents på peter@dn.dk


Bat-kasse. Til flagermustur

Invitér på flagermusetur! Med''Bat-kassen'' kan du nu lave din egen flagermusetur. Kassen indeholder 10 flagermusdetektorer, flagermuslygter, tørre, døde flagermus til at kigge på, vejledninger og materiale til lege og aktiviteter med flagermus som tema.

Bestil ''Bat-kassen'' ved at kontakte Peter Laurents på peter@dn.dk