Digitale stormøder i DN Vi har meget at tale om, drøfte og nuancere sammen. Deltag i DN-fællesmøder på Zoom, hvor du kan høre mere om aktuelle emner, der rør sig i DN og bidrage til, at vi løfter indsatsen sammen.
Skabeloner Mangler du et brevhoved med DN logo? Eller en PowerPoint-skabelon med DN logo? Så finder du det her - sammen med skabeloner for annoncer, plakater og foldere.
Logo Her kan du downloade DN-logoer.
Brug billeder Vælg altid et godt billede, der understøtter din historie - hvad enten det er på hjemmesiden, til en nyhed, i nyhedsbreve, Facebook eller til en tur for medlemmerne.
Kommunikationsrådgivning Alle kan kommunikere - og vi gør det hele tiden. Bevidst kommunikation gør en forskel, hvis du har et strategisk sigte. Det gælder alt fra presse, sociale medier til trykte foldere.
Pressearbejde Pressearbejdet dækker over alle de forskellige måder at kommunikere på, som har med pressen at gøre: Pressemeddelelsen, læserbrev, debatindlæg, kronik, artikler, interview på TV og radio, pressemøder
Lobby En kommunalbestyrelse kan påvirkes til at træffe mere eller mindre gode beslutninger for naturen og miljøet.
Hjemmeside - rådgivning Få gode råd til hvordan du kan bruge jeres lokale hjemmeside til at fortælle om jeres arbejde i afdelingen.
Nyhedsbreve - rådgivning
Facebook - rådgivning Brug Facebook til at møde jeres medlemmer lokalt. De fleste af dem er på Facebook og vil gerne se, hvad I laver.
Tryksager Har I brug for en folder til at dele ud til jeres medlemmer? Eller en plakat eller annonce? Kontakt Sekretariatet og få tryksager, der passer til jeres tur eller arrangement.
Natur & Miljø - hvornår kommer bladet? Hvornår udkommer bladet digitalt og i min postkasse? - og hvornår skal vi indberette vores ture til bladet - og hvad skal vi vide om vores medlemsblad?