Alle DN-afdelinger har deres egen hjemmeside, som bygger på en fast DN-skabelon. I udgangspunktet er hjemmesiderne navngivet dn.dk/kommunenavn, og en samlet oversigt over dem findes på: https://www.dn.dk/afdelinger/

Arbejdet med den lokale hjemmeside
Det er afdelingen selv, der har ansvaret for at opdatere og vedligeholde den lokale hjemmeside. Derfor kan det være en god idé at udnævne en ansvarlig i afdelingen, der kan lære systemet at kende, og som har tjansen med at opdatere informationer.

Log ind på afdelingens hjemmeside

Hjemmesiderne styres igennem et program, der hedder umbraco. Den komplette vejledning til umbraco finder du her. Du er også altid velkommen til at kontakte Marcus eller Anders, hvis du har spørgsmål til jeres hjemmeside. Deres kontaktoplysninger står til højre på denne side.

Hvad skal der stå på hjemmesiden?

Vi har lavet en side med kommunikationsrådgivning til hjemmesiden, som findes på dette link. Ønsker du mere generel kommunikationsrådgivning, så læs mere her.

Billeder på hjemmesiden

Ønsker du at bruge billeder på hjemmesiden, skal du være særligt opmærksom på denne side

Har du spørgsmål til opsætning af eller indhold på jeres hjemmeside, så kontakt endelig Marcus Foget Bøjer eller Anders Vogel.

Marcus kan kontaktes på:

mfb@dn.dk

31 53 86 62

og Anders kan kontaktes på:

anders@dn.dk

31 19 32 11