Om refusion af kørselsudgifter

Alle aktive kan få refunderet kørsel i privatbil, tog og bus ved deltagelse på kurser, netværkstræf eller udvalgsmøder (ved refusion i forbindelse med afdelings-, og samrådsmøder se nederst på siden). Kørsel i privatbil refunderes efter Statens lave kilometer-sats, takst II, der i 2024 er kr. 2,23. Refusion af kørselsudgifter forudsætter, at du opgiver dit CPR-nummer - selv om refusionen er skattefri. Transport i tog refunderes efter DSB Standard incl. eventuel pladsbillet. Togtransport på 1. klasse refunderes ikke. Transport i fly refunderes ikke.

I en miljøorganisation som DN, giver det sig selv, at privatbil kun anvendes, når offentlig transport er væsentlig langsommere eller dyrere. Det sidste kan være tilfældet, hvis flere kører sammen i samme privatbil. Særlig opmærksomhed kræves, når transporten foregår over Storebælt, som er meget dyr for privatbiler, men forholdsvis billig for tog. Hvis du bor langt fra en station, er den hurtige, økonomiske og miljøvenlige løsning at bruge privatbilen som tilslutningstransport til en station.

Refusionsblanket i excel eller PDF

Hvis du ikke har excel installeret på din pc, kan du vælge refusionsblanket i PDF- version. Print den ud og udfyld den i hånden og scan den ind og email den til okon@dn.dk eller send den med posten til Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 København Ø, bogholderiet.

Blanketter for 2023 kan udleveres ved at kontakte okon@dn.dk.

Ønsker du at sende regnskabet elektronisk, dvs. via email, skal du klikke på filen og vælge 'Gem'. Når du har gemt filen på computeren, åbner du den derfra, og når du har lavet og gemt alle dine indtastninger, kan du vedhæfte den i en email. Der er sat formler ind, så du kan nøjes med at skrive antal deltagere på bestyrelsesmødet og antal kørte kilometer, så beregnes beløbet automatisk.

Vi tester en ny type refusionsblanket. Hvis du vil teste med, kan du læse mere her.

alt
Jeanette Brink Elving
Regnskabsmedarbejder
  • E-mailadresse
  • Mobil
    +45 31 19 32 02

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om udfyldelse af blanketten, så kontakt regnskabsmedarbejder Jeanette Brink Elving på jbe@dn.dk og telefon: +45 31 19 32 02