Alle DNs afdelinger har en mailboks af typen "afdelingsnavn@dn.dk". Ansvaret for at tilse og vedligeholde mailboksen er som udgangspunkt formandens, men det kan videregives til andre, f.eks. i forhold til en arbejdsdeling i afdelingen.

Hvordan læser vi vore mails?
Det er afdelingens bestyrelse, der bestemmer, hvem der skal have adgang til mailboksen og hvem og hvordan mails besvares. Bestyrelsen og ikke mindst formanden må have afklaret dette spørgsmål, da det er en vigtig del af afdelingens kommunikation udadtil. Bestyrelsen bør også have aftalt, hvor lang tid der skal gå inden forespørgsler besvares. Det er således almindelig kotyme at en mail besvares indenfor 1 uge.

Har du adgang til mailboksen, skal du for at læse e-mail gå ind på adressen https://outlook.office.com/

På siden skal du klikke på LOG PÅ hvorefter du bliver spurgt om Brugernavn og Adgangskode, der oprindeligt - men kan være ændret - følger denne form:

Brugernavn: afdelingsnavn@dn.dk
Adgangskode: XX-YYY

Forespørgsler om passwords rettes af formanden til din organisationskonsulent.

Videresend til privat adresse
I mailboksen kan man lave en regel, så posten automatisk videresendes til en eller flere e-mails. Har du problemer med at videresende, så kontakt din organisationskonsulent.

Andre funktioner
Der er en række funktioner i mailboksen, f.eks. markering af meddelelser med forskelligfarvede flag. Det har visse afdelinger anvendt i forhold til en arbejdsdeling. Derfor kan det være en god ide at studere de forskellige muligheder.

alt
Sophie Lundbæk
Organisationskonsulent
  • E-mailadresse
  • Mobil
    +45 31 19 32 52

Afdelingens mailboks

Gå direkte til afdelingens nye mailboks. Klik på "Log ind". Du vil herefter blive bedt om brugernavn og adgangskode.

Log ind på mailboks