I kurset om lokal interessevaretagelse, fortæller rådgiver i politik og kommunikation, Maria Steno og tre DN aktive om vejen til indflydelse, og hvordan man kan skabe et godt samarbejde med kommunen. Du vil få konkrette råd og værktøjer til at finde den bedste vej til indflydelse, analysere de lokale magtstrukturer, finde den gode timing og skabe de gode relationer. De ting der i sidste ende gør, at afdelingen kan få en fod inden for, næste gang I har en grøn sag på hjertet. Kurset tager udgangspunkt i de 5 veje til indflydelse, og der benyttes en kombination af teori og konkrette eksempler fra to lokalafdelinger, til at formidle indholdet.

Lær sammen

Vi opfordrer til, at flere aktive i hver lokalafdeling ser kurset og efterfølgende tager en snak om, hvordan I kan bruge de 5 veje til indflydelse i netop jeres kontekst. Kurset afsluttes med gode idéer til spørgsmål, I kan tage op i lokalafdelingen.

Tid, sted og tilmelding

Kurset tages via platformen Thinkific og er tilgængeligt døgnet rundt indtil december 2022. Første gang, du tager et kursus på Thinkific, skal du oprette en bruger. Du kan se kurset så mange gange, du har lyst, og så husker det, hvor langt du er nået, så du kan tage det helt i dit eget tempo.

> Tilmeld dig - du modtager en mail og kan starte kurset her.

Se en kort video om, hvordan du kommer i gang med Thinkific.


Om digitale kurser i Naturens Universitet

I Naturens Universitet ønsker vi at give flere, mulighed for bedre læring. Derfor har vi arbejdet på et digitalt supplement til de eksisterende kurser. Det vil både være en løsning under den nuværende corona-situation, men giver også fremadrettet mulighed for at nå længere ud, men al den vigtigste viden. Vi prøver forskellige digitale formater af, for at finde den bedste løsning til vores behov. Alle der gennemfører kurset på Thinkific, modtager et link til evaluering.

alt
Mikkel Havelund
Organisationschef
  • E-mailadresse
  • Mobil
    +45 31 19 32 07

Praktiske informationer

Deltagelse i kurser er gratis for frivillige i DN, inkl. bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, ad hoc'er og netværksdeltagere.