Danmarks Naturfredningsforening har 1500 aktive frivillige, som gør en kæmpe indsats, for den danske natur. Her finder du tre kurser til dig som ønsker at blive bedre til at lede de frivillige, ønsker at blive bedre til konflikthåndtering blandt frivillige eller drømmer om at rekruttere endnu flere frivillige til DN’s lokalafdelinger. Kurserne er udarbejdet af konsulentvirksomheden Ingerfair, der arbejder med og udvikler bæredygtige frivilligmiljøer. De har en stor faglig viden om arbejdet med frivillighed, som kan være værdifuld at få indblik i, når man selv lægger meget tid i frivilligheden tegn.

Bemærk at kurserne ikke er lavet specielt til os, men er målrettet organisationer og foreninger der arbejder med frivillighed i al almindelighed, og derfor skal ses som inspiration.

Konflikthåndtering
Kurset i konflikthåndtering er til dig der ønsker at blive bedre til at håndtere konflikter blandt de frivillige. Her kommer du omkring emnerne: behov, retfærdighed, konfliktnedtrapning og dialog.

Ledelse af frivillige
På dette kursus går vi tæt på dig som leder af frivillige, og du får redskaber til at arbejde med motivation af frivillige. Dette kursus kan være gavnligt for dig der er bestyrelsesformand, eller på anden måde leder frivillige.

Rekruttering af frivillige
På dette kursus får du en trin for trin guide til rekruttering af frivillige. Du lærer om hvorfor det er vigtigt at lave målrettet rekruttering, og hvilke ting du skal overveje når du søger dem. Kurset indeholder konkrete eksempler.

Tid, sted og tilmelding

Kursus på Thinkific

Alle kurserne er digitale og tages via platformen Thinkific, hvor de er tilgængelige døgnet rundt. Første gang, du tager et kursus på Thinkific, skal du oprette en bruger. Du kan se kurset så mange gange, du har lyst, og så husker det, hvor langt du er nået, så du kan tage det i dit helt eget tempo.

> Tilmeld dig - du modtager en mail og kan starte kurset her.

Se en kort video om, hvordan du kommer i gang med Thinkific.


Om digitale kurser i Naturens Universitet

I Naturens Universitet ønsker vi at give flere, mulighed for bedre læring. Derfor har vi arbejdet på et digitalt supplement til de eksisterende kurser. Det vil både være en løsning under den nuværende corona-situation, men giver også fremadrettet mulighed for at nå længere ud, men al den vigtigste viden. Vi prøver forskellige digitale formater af, for at finde den bedste løsning til vores behov.

alt
Mikkel Havelund
Organisationschef
  • E-mailadresse
  • Mobil
    +45 31 19 32 07

Praktiske informationer

Deltagelse i kurser er gratis for frivillige i DN, inkl. bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, ad hoc'er og netværksdeltagere.