Formandskurset giver dig viden om alt det, du har brug for at vide, for at opgaverne kan fungere let og problemfrit i jeres afdeling. Alt fra, hvordan økonomien fungerer i afdelingen, hvordan du skriver til myndighederne fra jeres egen mailadresse til organiseringen af roller og opgavefordeling, så alle frivillige synes det er sjovt at være med i afdelingen.

Vi lægger året i et simpelt skema, så du har overblik over, hvad du skal huske, hvornår - og I kan arbejde videre med årshjulet tilbage i afdelingen.

Du møder andre formænd, der ligesom du sidder med benspænd, som de gerne vil have løst eller have viden om, hvordan andre DN'ere løser. Det skaber et godt netværk, du kan bruge senere.

Du får indblik i maskinrummet på den over hundrede år gamle forening, og du får en mappe med hjem med info fra kursusdagen med kontaktinfo til sekretariatets fagmedarbejdere, så du hurtig tkan få hjælp, når du har brug for det.

Kurset holdes en gang om året midt i landet, så alle har nogenlunde lige langt til kurset.

Hvis du ikke kan deltage på dagen, kan du kontakte din organisationskonsulent og få hjælp til de konkrete spørgsmål du har, så du kommer godt i gang i rollen som formand.

Underviser
Sophie Lundbæk, organisationskonsulent med flere års erfaring i frivilligindsatsen i DN.

Kontakt organisationskonsulent Sophie Lundbæk sol@dn.dk

alt
Sophie Lundbæk
Organisationskonsulent
  • E-mailadresse
  • Mobil
    +45 31 19 32 52