Visuel fremstilling – møder der huskes Med et par simple visuelle greb kan du blive endnu bedre til at præsentere dit budskab, så det huskes. Vælg den dag der passer dig. Onsdag den 26. maj. Lørdag den 14. august.
Stjerne- og mørkeformidling Naturen er åben hele døgnet, så hvorfor ikke benytte os af det og lave formidlingsaktiviteter i aftentimerne. Tag med ud til Brorfelde og oplev et af Danmarks mørkeste naturområder. Vælg mellem tre datoer.
Historiefortællingskursus Evnen til at fortælle historier har tryllebundet mennesker siden sproget opstod. Tag på fortællekursus allerede i maj måned og lær at lege med sproget. Du kan vælge mellem tre datoer hele tre steder i landet.
Hvad foregår under overfladen – og hvordan formidler vi det Specialkursus for Naturguider og andre i DN, der arbejder med formidling i og omkring havet. Weekenden den 7-8. maj 2021.
Tangkursus – viden og formidling Er du nysgerrig på tang, og om du kan spise tang fra de danske farvande? Så tag med lørdag den 12. juni på Bellehage Strand i Aarhus.
Sankekursus – Vild mad Tag på sanketur med professionel sanker, Thomas Laursen, og lær, hvordan du selv kan holde sanketure i din lokalafdeling. Første gang den 20. maj kl. 16-19 i Roskilde.
Myrernes forunderlige verden Lær om myrernes forunderlige verden af myreekspert Mogens Gissel og bliv klædt på til, at du selv kan formidle viden om myrer til andre. Kursus er i Ebeltoft den 2. oktober.
Nattehimlens jægere Tag med ud i natten og spot flagermus og lyt til deres særlige lyde igennem en detektor. Du får viden om flagermusene, så du selv kan være turleder på en flagermustur.
Sporkursus Lær om alle typer sportegn fra ekskrementer, gylp og fodaftryk til ædespor, veksler og reder. Afholdes første gang den 14. august.
Lokal interessevaretagelse Følg med på det digitale kursus, når rådgiver i politik og kommunikation, Maria Steno og tre DN aktive fortæller om vejen til lokal indflydelse.
Digitale kurser i frivillighåndtering Her finder du tre kurser til dig som ønsker at blive bedre til konflikthåndtering, lede eller rekruttere nye frivillige til lokalafdelingen.