Mos - lær de forskellige mosser at kende Mosser er simple vækster uden rødder - og de kan være utrolig smukke. Den 4. november kan du tage med ud i efteråret og lære de forskellige mosser at kende.
Introduktion til lokale sager Den 24. sept. kan du opdatere din viden med lokale sager inden for fx. landzone, byggelinjer eller §3-områder? Hvad vil det sige at klage?
Bliv 'Eventyrlig Naturformidler' Vil du lære at lave eventyrlige arrangementer for voksne og børn i naturen?
Stjerneaften ved Observatoriet Naturen er åben hele døgnet, så lad os benytte os af det og lave formidlingsaktiviteter i aftentimerne. Tag med den 25.okt. til det astronimiske Brorfelde Observatorium og oplev et af Danmarks mørkeste naturområder.
Formandskursus Er du ny formand i DN eller har du brug for at få opfrisket levereglerne for, hvordan din afdeling fungerer bedst muligt, så tag på formandskursus og få redskaber til at lette opgaverne i afdelingen.
Podiokursus Podio – afdelingens digitale arbejdsrum. Vil I gerne blive gode til hurtigt og effektivt at få overblik over jeres sager i Podio?
Digitale kurser i frivillighåndtering Her finder du tre kurser til dig som ønsker at blive bedre til konflikthåndtering, lede eller rekruttere nye frivillige til lokalafdelingen.
Instagram: Lær at bruge app'en og kom i gang med at vise jeres naturbilleder Lær det billedbårne medie Instagram at kende og brug det til at vise jeres naturbilleder frem for lokalsamfundet. Meld dig til, hvis du er nysgerrig, eller hvis du vil lære, hvordan det virker.
Facebook: Det gode Facebook-opslag Lær nogle gode tommelfingerregler for det gode opslag, der har potentiale til at komme ud at leve og få noget opmærksomhed.