Stjerne- og mørkeformidling Naturen er åben hele døgnet, så lad os benytte os af det og lave formidlingsaktiviteter i aftentimerne. Tag med til det astronimiske Brorfelde Observatorium og oplev et af Danmarks mørkeste naturområder. Tag med den 26. okt. Læs mere her.
Frivilligledelse - hvordan leder du frivillige? Vi tilbyder nu et lederkursus til formænd, næstformænd og tovholdere bygget op omkring professionelle ledelsesværktøjer tilpasset til ledelse af frivillige i en DN-afdeling. Tag med den 24. sept og 29. okt. NYT KURSUS - IKKE AFHOLDT FØR.
Brobyggerkursus Vil du være en af DN’s 40 første brobyggere? DN's brobygger kursus holdes den 5.-6. november i Middelfart. KURSET FULDT BOOKET. KOM PÅ VENTELISTE.
Introduktion til lokale sager (København) Ønsker du at kende mere til arbejdet i en bestyrelse med sager inden for fx. landzone, byggelinjer eller §3-områder? Hvad vil det sige at klage? Tag med 9. oktober i København.
Mos - lær de forskellige mosser at kende Mosser er simple vækster uden rødder - og de kan være utrolig smukke. Tag med ud i efteråret og lær de forskellige mosser at kende den 5. nov i Gribskov.
Skab vild natur, hvor du bor Hvordan passer du din vilde have, blomsterengen eller det høje græs? Kurset afholdes sammen med Praktisk Økologi på Djursland den 23. sept og i Hillerød den 27. september.
Podiokursus Podio – afdelingens digitale arbejdsrum. Vil I gerne blive gode til hurtigt og effektivt at få overblik over jeres sager i Podio?
Ny i en DN-afdeling? Velkommen som ny aktiv i DN. Vi giver dig et overblik over, hvad du kan engagere dig i - og hvordan du brænder igennem med netop det, du synes er spændende inden for natur og miljø. Kurserne udbydes igen i janaur 2023.
NaturGuide Læs at arrangere spændende ture og arrangementer for børn og voksne. Deltag aktivt i NaturGuide-kurserne- så er du DN NaturGuide! Læs mere her
Lokal interessevaretagelse Følg med på det digitale kursus, når rådgiver i politik og kommunikation, Maria Steno og tre DN aktive fortæller om vejen til lokal indflydelse.
Digitale kurser i frivillighåndtering Her finder du tre kurser til dig som ønsker at blive bedre til konflikthåndtering, lede eller rekruttere nye frivillige til lokalafdelingen.
Debatindlæg: Skriv et godt indlæg Få nogle simple værktøjer til at skrive et godt debatindlæg med et skarpt budskab.
Lokale hjemmesider: Lær at redigere og bruge din afdelings hjemmeside Det kræver kun få trin, før du er i gang med at opdatere og bruge jeres hjemmeside. Vi går de basale og mest vigtige ting igennem.
Instagram: Lær at bruge app'en og kom i gang med at vise jeres naturbilleder Lær det billedbårne medie Instagram at kende og brug det til at vise jeres naturbilleder frem for lokalsamfundet. Meld dig til, hvis du er nysgerrig, eller hvis du vil lære, hvordan det virker.
Facebook: Det gode Facebook-opslag Lær nogle gode tommelfingerregler for det gode opslag, der har potentiale til at komme ud at leve og få noget opmærksomhed.