Visuel fremstilling – møder der huskes Med et par simple visuelle greb kan du blive endnu bedre til at præsentere dit budskab, så det huskes. Lørdag den 14. august.
Sporkursus Lær om alle typer sportegn fra ekskrementer, gylp og fodaftryk til ædespor, veksler og reder. Afholdes første gang den 14. august.
Sankekursus – Vild mad Tag på sanketur med professionel sanker, Thomas Laursen, og lær, hvordan du selv kan holde sanketure i din lokalafdeling. Kurset er eksklusivt for DN aktive den 22. august kl. 10-13.00.
Tangkursus – viden og formidling Er du nysgerrig på tang, og om du kan spise tang fra de danske farvande? Så tag med lørdag den 28. august i København.
Digitalt kursus: forskel på miljøvurdering af planer og projekter (VVM) Miljøvurderingsloven rummer både reglerne om miljøvurdering af planer og af konkrete projekter (VVM). Men hvad er egentlig forskellen? Kom med online d. 8. september fra kl. 19-21 og bliv klogere.
DN Vild Have-mentor Bliv have-mentor så du kan gøre din have vild og lære andre at skabe biodiversitet og liv i deres haver. Kurset er fordelt på to kursusgange.
Nattehimlens jægere Tag med ud i natten og spot flagermus og lyt til deres særlige lyde igennem en detektor. Du får viden om flagermusene, så du selv kan være turleder på en flagermustur. Vi tager ud den 20. sept. i Gladsaxe.
Stjerne- og mørkeformidling Naturen er åben hele døgnet, så hvorfor ikke benytte os af det og lave formidlingsaktiviteter i aftentimerne. Tag med ud til Brorfelde og oplev et af Danmarks mørkeste naturområder til september.
Myrernes forunderlige verden Lær om myrernes forunderlige verden af myreekspert Mogens Gissel og bliv klædt på til, at du selv kan formidle viden om myrer til andre. Kursus er i Ebeltoft den 2. oktober.
Historiefortællingskursus Evnen til at fortælle historier har tryllebundet mennesker siden sproget opstod. Du kan tage på fortællekursus den 5. oktober.
Lokal interessevaretagelse Følg med på det digitale kursus, når rådgiver i politik og kommunikation, Maria Steno og tre DN aktive fortæller om vejen til lokal indflydelse.
Digitale kurser i frivillighåndtering Her finder du tre kurser til dig som ønsker at blive bedre til konflikthåndtering, lede eller rekruttere nye frivillige til lokalafdelingen.