På jagt efter nattens jægere Tag med ud i natten og spot flagermus og lyt til deres særlige lyde igennem en detektor. Du får viden om flagermusene, så du selv kan være turleder på en flagermustur. Tag med den 10. maj 2023.
Sanketur - vilde urter til køkkenet Det er sundt, sjovt og gratis at sanke - men hvad er reglerne for, hvad du må tage med hjem? Og hvad kan spises af alt det, vi finder i naturen? Tag på sanketur med DN den 3. juni.
Tangkursus – viden og formidling Er du nysgerrig på tang, og om du kan spise tang fra de danske farvande? Så tag med lørdag den 27. maj i Aarhus og 10. juni i Gilleleje.
Dyrespor i naturen Lær om alle typer sportegn fra ekskrementer, gylp og fodaftryk til ædespor, veksler og reder.
Stjerneaften ved Observatoriet Naturen er åben hele døgnet, så lad os benytte os af det og lave formidlingsaktiviteter i aftentimerne. Tag med til det astronimiske Brorfelde Observatorium og oplev et af Danmarks mørkeste naturområder.
Frivilligledelse - hvordan leder du frivillige? Vi tilbyder nu et lederkursus til formænd, næstformænd og tovholdere bygget op omkring professionelle ledelsesværktøjer tilpasset til ledelse af frivillige i en DN-afdeling.
Introduktion til lokale sager Ønsker du at kende mere til arbejdet i en bestyrelse med sager inden for fx. landzone, byggelinjer eller §3-områder? Hvad vil det sige at klage?
Formandskursus Er du ny formand i DN eller har du brug for at få opfrisket levereglerne for, hvordan din afdeling fungerer bedst muligt, så tag på formandskursus og få redskaber til at lette opgaverne i afdelingen.
Podiokursus Podio – afdelingens digitale arbejdsrum. Vil I gerne blive gode til hurtigt og effektivt at få overblik over jeres sager i Podio?
Lokal interessevaretagelse Følg med på det digitale kursus, når rådgiver i politik og kommunikation, Maria Steno og tre DN aktive fortæller om vejen til lokal indflydelse.
Digitale kurser i frivillighåndtering Her finder du tre kurser til dig som ønsker at blive bedre til konflikthåndtering, lede eller rekruttere nye frivillige til lokalafdelingen.
Læserbrev: Skriv et godt læserbrev Få nogle simple værktøjer til at skrive et godt læserbrev/debatindlæg med et skarpt budskab.
Lokale hjemmesider: Lær at redigere og bruge din afdelings hjemmeside Det kræver kun få trin, før du er i gang med at opdatere og bruge jeres hjemmeside. Vi går de basale og mest vigtige ting igennem.
Instagram: Lær at bruge app'en og kom i gang med at vise jeres naturbilleder Lær det billedbårne medie Instagram at kende og brug det til at vise jeres naturbilleder frem for lokalsamfundet. Meld dig til, hvis du er nysgerrig, eller hvis du vil lære, hvordan det virker.
Facebook: Det gode Facebook-opslag Lær nogle gode tommelfingerregler for det gode opslag, der har potentiale til at komme ud at leve og få noget opmærksomhed.